Hellendoorn opent nieuwe seizoen Aquaventura

Het is maar goed dat het weer aan het einde van de week beter wordt, anders was het een slecht begin van het seizoen geweest voor het Aquaventura Slidepark. Op 4 juni opent Avonturenpark Hellendoorn dit waterglijbanenpark voor het seizoen. De zwembroeken en bikini’s mogen dus weer uit de kast. Je kan iedere dag vanaf 13:00 uur verkoeling zoeken op een van de waterglijbanen die het Slidepark rijk is. Daarnaast is er ook een waterspeelpark voor de jonge kinderen en een ligweide om bij te komen van de glijbaanritjes. Het eerste zomerse weekend van het jaar had dus niet later moeten komen.

Aquaventura Slidepark
Aquaventura Slidepark is met een oppervlakte van 5.000m² het grootste outdoor slidepark van Nederland en biedt keuze uit 11 glijbanen met elk hun eigen afstand en snelheid. Er zijn vier waterglijbanen waar bezoekers met een band of mat vanaf kunnen, de andere banen zijn zogenaamde ‘bodyslides’ waar men zonder band gebruik van kan maken. Het zomergevoel krijg je door de palmbomen, het zandstrand en de vrolijk gekleurde achtbanen.

Informatie
Aquaventura Slidepark is dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur en een entreeticket kost dit jaar € 3,- euro. Ook nieuw is een voordelig familieticket. Een familieticket voor 4 personen is € 10,- euro. Badkleding vergeten, maar toch een glijbaanritje wagen? Geen probleem, Avonturenpark Hellendoorn verkoopt in de winkel badkleding. Het slidepark is geopend tot en met 15 september 2015.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.