Je eigen onderzeeboot voor 1000 dollar

De ThunderTiger Seawolf is een duikboot voor mensen die eigenlijk niet durven te duiken. Ze zien dan wel van die prachtige foto’s en video’s van vrienden die met zuurstofflessen om de diepzee verkennen, maar hebben daar zelf de lef niet voor. Voor hen is er nu vanaf juli 2015 voor een prijs van 1000 dollar een fraai stuk speelgoed: De ThunderTiger Seawolf is een op afstand bestuurbare duikboot, waar je een GoPro-camera in kunt doen om de onderwaterwereld te filmen. Het ding weegt 8 kilo en kan met een snelheid van 3km per uur varen gedurende minimaal 30 minuten. Het is als het ware een drone, maar dan onder water. En zo blijft er geen plek meer ter wereld onbespied!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.