Kinderen ontdekken New York met Dora

Veel gezinnen komen naar New York om deze wereldstad te verkennen. Om dit leuker te maken voor de kinderen is kinderheld Dora dit jaar is herkozen als zevende, officiële NYC Family Ambassador. Tekenfilmfenomeen Dora wordt wereldwijd door ruim 100 miljoen kijkertjes gevolgd. Dora en haar vriendjes delen het komende jaar de leukste, spannendste, gekste en meest bijzondere activiteiten speciaal voor de jongste bezoekers van New York City. In 2014 verwelkomde New York naar schatting 17,2 miljoen families met kinderen, ruim 30% van het totaal aantal bezoekers.

Dora in the City
Burgmeester Bill de Blasio en NYC & Company maakten samen met Nickelodeon bekend dat Dora terugkeert als Official NYC Family Ambassador. In 2010 reisde Dora ook door de vijf wijken van de stad om de leukste kinderhotspots in kaart te brengen. Voor het eerst sinds de lancering van de Family Ambassador campagne in 2009 is de campagne tweetalig: de kinderavonturen kunnen worden gevolgd in het Engels en Spaans, de moedertaal van de Latijns-Amerikaanse Dora.

“Van de Staten Island Ferry tot Times Square en van melting pot Queens tot de Bronx Zoo: het is geen wonder dat NYC een favoriete reisbestemming is voor steeds meer families”, aldus Burgemeester de Blasio. “Ik ben ontzettend enthousiast over het feit dat Dora onze nieuwe embajadora is om families in alle delen van de wereld de bezienswaardigheden en activiteiten in de vijf wijken van onze stad te laten zien”.

NYC & kids
Speciaal voor families met kinderen zijn er leuke tips van Dora & Friends te vinden via de website. Zo is er kids-friendly informatie over de spannendste rides & attracties, de beste stranden om te picknicken en spelen in de mooiste dierentuinen en aquaria. Als onderdeel van de campagne wordt er ook een speciaal Explore NYC with Dora boekje uitgebracht met leuke tips, spelletjes en wist-je-wat feiten over de stad. Het boekje is deze zomer verkrijgbaar voor kinderen bij verschillende deelnemende hotels en attracties.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.