Met een speurroute Nederland ontdekken

Speurroutes.nl heeft een aardig concept: Je kunt er voor een bedrag van 7,50 een pdf met een speurroute kopen van bekende Nederlandse plaatsen. Met dat printje kun je jezelf, of je gezin, of een vriendengroep vermaken. Je wordt door de route langs de toeristische highlights van de plaats geleid, maar je komt ook in de minder bekende achteraf gebieden. En ondertussen moet je opdrachten uitvoeren, waarvoor je onderweg clues krijgt. Het kan gaan om het oplossen van een moord tot het onschadelijk maken van een bom. En de deelnemers maken uiteindelijk ook allemaal kans op een prijs. De routes worden bewust niet in een app op de mobiele telefoon weergegeven, omdat de makers er juist in geloven dat we niet met z’n allen de hele tijd naar een schermpje moeten turen omdat je dan juist niets ziet van de omgeving. Er zijn op dit moment 11 routes: van Amersfoort tot Woerden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.