Ren de halve marathon tijdens weekendje Disneyland Parijs

Heb je plannen om te gaan hardlopen en zoek je nog een leuk doel om voor te trainen? Dan kun je denken aan het eerste Halve Marathon Weekend in Disneyland Parijs, dat gepland staat op 23 tot en met 26 september 2016. Het evenement bestaat uit verschillende runs voor zowel kinderen als volwassenen. Het weekend wordt georganiseerd met behulp van runDisney, dat 20 jaar ervaring heeft in het organiseren van hardloopevenementen in Disney Parken in de Verenigde Staten.

Run Disney
Het nieuwe driedaagse hardloopweekend biedt zowel kidsruns, een 5 kilometer familierun en een halve marathon. Tevens zijn er verschillende leuke activiteiten voor de gehele familie zoals de Health and Fitness Expo, een feestje op vrijdagavond en de pre-run Pasta Party op zaterdagavond. Begeef je in een sprookjesverhaal tijdens het rennen door Disneyland Paris en het platteland dat de Disney Parken omgeeft. En dat is slechts het begin van het plezier: geweldige parcours, speciale evenementen, familie- en kidsruns en een uitbundige viering zodra de finish is gehaald. Daarbij juichen de Disney figuren langs de kant de deelnemers toe.

Halve Marathon – 25 september, 2016
De halve marathon gaat dwars door de twee Disney Parken, iets wat nog niet eerder gedaan is. Na de Parken vervolgt de halve marathon zich door het platteland en de dorpjes rondom Disneyland Paris om uiteindelijk door Disney Village op weg naar de finish voor een viering en een Disneyland medaille te gaan. Disney figuren juichen de hardlopers toe om het geheel af te maken.

5 kilometer familierun – 24 september, 2016
Deel het avontuur door mee te doen met de familierun door Disneyland Paris. Terwijl de Disney figuren enthousiast langs de lijn juichen, rennen de deelnemers door de twee Disney Parken. Perfect voor iedereen, zowel jong als oud.

Kidsruns – 24 september 2016
Een race voor de jongste lopers. Kinderen onder de twaalf jaar worden uitgenodigd om deel te nemen in een reeks van runs die speciaal voor hen zijn georganiseerd. Het evenement heeft een 100 meter run, gevolgd door de 200 meter en 400 meter runs. Voor oudere kinderen is er een 1 kilometer en 2 kilometer run. Elke deelnemer gaat naar huis als winnaar, met een eigen medaille.

Op 6 oktober 2015 start de registratie. Ga voor meer informatie naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.