Trip4Real laat je Amsterdam écht ontdekken

Na groot succes in citytrip hotspots Barcelona, Londen, Parijs, Lissabon en Rome komt travel start-up Trip4real naar Amsterdam. Vanaf vandaag kunnen Amsterdammers bezoekers uit binnen- en buitenland via www.Trip4real.com kennis laten maken met hun stad. Van culy- tot kunst- en sportactiviteiten, bewoners delen hun kennis en passie voor Amsterdam. Trip4real wordt wereldwijd inmiddels door ruim 30.000 reizigers gebruikt die op zoek zijn naar een unieke, persoonlijke reiservaring.

Uit Barcelona

Trip4real, gevestigd in Barcelona, linkt sociale reizigers met ondernemende locals en ondersteunt hiermee het nieuwe reizen. Locals worden gidsen en reizigers doen authentieke, lokale reiservaringen op. Met meer dan 4.000 ervaringen in 7 landen groeit de travel start-up snel en is de missie van Trip4real de manier waarop we reizen te veranderen. Voor Amsterdammers is het delen van hun stad een goede manier om iets extra’s te verdienen: variërend tussen de € 400,- en € 1.000,- per maand.

“Amsterdam is een belangrijke bestemming en een creatieve hotspot. Wij verheugen ons er dan ook zeer op om te zien welke soort reizen en ervaringen locals delen in deze prachtige, charmante stad,” aldus Gloria Molins, oprichter van Trip4real.

Culinair

Van culinaire ontdekkingstochten tot fietsen langs de grachten en picknicken in het park: Amsterdam is klaar om opnieuw ontdekt te worden. Amsterdammers met een goed idee voor een tour in eigen stad kunnen zich aanmelden via www.Trip4real.com. Van thuis pannenkoeken bakken tot fietstours by night en rommelmarkten afstruinen: alles is mogelijk bij Trip4real! Nederlandse reizigers die een citytrip naar een van de Trip4real bestemmingen in de planning hebben staan kunnen kiezen uit het aanbod van tours dat is ingedeeld op verschillende thema’s zoals eten & drinken, workshops, nachtleven en sport & avontuur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.