Ultieme inspiratie voor je bucket list: Project One Life

Iedereen heeft wel een bucket list. Misschien heb je hem niet helemaal uitgeschreven, maar we hebben allemaal dingen die we graag nog zouden doen in het leven. Nu komt het nog wel eens voor dat het bij wensen blijft, omdat je druk bent. Dat is ook niet erg, maar soms kan je wel een beetje zetje in de goede richting gebruiken. Dus als je wel wat inspiratie kan gebruiken om je dromen uit te laten komen, denk daarbij aan die wereldreis maken of het lef hebben om gewoon naar het vliegveld te gaan en te kijken voor welke eerstvolgende vlucht je een ticket kan krijgen, dan kun je een voorbeeld nemen aan Matt Bray. Hij heeft het Youtube kanaal Project One Life opgezet, waarbij hij documenteert hoe hij dingen van zijn bucket list afstreept. Hij wil zelf alles uit het leven halen en andere mensen inspireren om hetzelfde te doen.

Bucket List
Nu hebben we eerder al een filmpje van Matt laten zien waarbij hij op 100 verschillende plekken een dansje doet, maar zijn bucket list is heel lang. Waar het de meeste mensen bij zo’n tien tot twintig wensen wel ophouden, bestaat die van hem uit 200 items. Een paar dingen die op zijn lijstje staan: Een pretpark voor mezelf hebben, zwemmen met dolfijnen, opgesloten zitten in een kamer met een zombie, rijden in een formule-1 wagen of iemand ontmoeten met de naam Matt Bray. Het ene item is dus wat spectaculairder dan het andere, maar het zijn allemaal dromen van hem. Hij maakt filmpjes van elk item dat van zijn lijst afgestreept kan worden en inmiddels is hij daar ook redelijk bekend mee geworden op Youtube.

Ben je zelf op zoek naar inspiratie voor je bucket list of wil je wat motivatie om jouw wensen uit te voeren? Bekijk dan eens Project One Life of de onderstaande video:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.