Vertel jouw verhaal en zie het terug in het museum

Heb je altijd al eens onderdeel willen zijn van een tentoonstelling? Dat kan nu in het Museum voor Communicatie in Den Haag. “Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?” Om deze ene vraag draait het bij Love Is What You Want, het hartstochtelijke nieuwe publieksproject van het Museum voor Communicatie. Hoe vaak is deze vraag al niet gesteld: op een feestje, bij een goed glas wijn of aan de keukentafel. De verhalen barsten spontaan los. Soms zijn ze grappig, mooi of ontroerend; andere verhalen zijn zo spectaculair dat je ze haast niet gelooft. Vertel je verhaal en zie, hoor en beleef het vanaf nu in het on- en offline project Love Is What You Want.

Liefde
Liefde is de essentie van leven. De communicatie tussen mensen om elkaar te leren kennen en het daten, ervaart iedereen minimaal één keer in zijn of haar leven. Het zorgt voor spanning, nieuwe onverwachte situaties en mooie of bizarre verhalen die iedereen wil horen.

Eerste ontmoetingen
Hoe persoonlijke ontmoetingsverhalen ook beginnen, of weer eindigen, ze hebben één ding gemeen: ze blijven je voor altijd bij. Heb je ook onvergetelijke herinneringen aan de eerste ontmoetingen met een (online) date, je geliefde, huidige of ex-partner? Het Museum voor Communicatie is op zoek naar de mooiste, spannendste, ontroerendste, grappigste, schunnigste, meest epische en meeslepende of ‘oh zo gewone’ ontmoetingsverhalen. Het Museum voor Communicatie zoekt jouw verhaal voor het feel good project Love Is What You Want. Was het liefde of het eerste gezicht? Of kwamen jullie na jaren van vriendschap pas bij elkaar? Had je direct het gevoel dit is Mister of Misses Right of bleef het bij ‘Right now’? Binnen en buiten de muren van het museum is er plek voor ieders verhaal!

Symbool
Heb je een persoonlijk voorwerp of symbool dat je nog altijd doet denken aan die beginnende liefde? Een knuffel die jullie samen op de kermis wonnen, een liedje, een bioscoopkaartje of een scherf die geluk bracht.. het kan van alles zijn, klein of groot. Samen met je persoonlijke verhaal staat het in de spotlights in Love Is What You Want.

Doe mee
Doe mee met Love Is What You Want – jouw verhaal in het museum. Deel je verhaal en zie, hoor en beleef het in het on- en offline publieksproject Love Is What You Want, een ode aan de eeuwige of voorbije liefde. Online vanaf nu t/m februari 2016 op de website. Offline vanaf vrijdag 4 september 2015 t/m februari 2016 in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.