Vlieg goedkoop VIP naar Scandinavië

Heb je er altijd al eens van gedroomd om VIP te vliegen en ga je deze zomer naar Scandinavië? Dan maakt Scandinavian Airlines dat deze zomer betaalbaar. Een upgrade van SAS Go naar SAS Plus, het premium product van SAS, is al mogelijk vanaf 33 euro.

Comfortabel vliegen
Een comfortabele reis begint al voor het opstijgen. Reizen in SAS Plus betekent toegang tot de lounge, waar je in alle rust een hapje en drankje kunt nuttigen terwijl je wacht op het vertrek van je vlucht. Bovendien kan je gebruikmaken van de ‘fast track’ of versnelde veiligheidscontrole en krijg je voorrang bij het aan boord gaan. SAS Plus stoelen bevinden zich comfortabel voorin het vliegtuig. Maaltijden en drankjes tijdens de vlucht zijn inbegrepen in de prijs. Bij SAS Plus is het omboeken of annuleren van de vlucht kosteloos en leden van het EuroBonus programma ontvangen dubbele punten.

Bagage
Bij Scandinavian Airlines is bagage altijd inbegrepen, in SAS Plus kan je twee stuks bagage gratis inchecken. Deze wordt gelabeld als ‘Priority luggage’, waardoor het als eerste van de band rolt. Bovendien houden ze bij SAS geen rekening met de afmetingen van de bagage, zolang deze de limiet van 23kg niet overschrijdt. Ideaal dus voor wie fietsen, golftassen of een tent wil meenemen.

Dit bijzonder comfortabele aanbod geldt op reizen tussen 4 juli en 15 augustus, geboekt voor 28 juni. De toeslag varieert afhankelijk van de bestemming tussen €33 en €46. Meer informatie en boeken via de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.