Wandelen in Ierland met Nederlandse gids

Cathelijne de Wit-Peijs komt uit Nederland, maar woont in Wicklow, Ierland. Hier gaat zij, onder de naam Witty Walks, met Nederlandse toeristen op stap. Ze laat hen de mooiste plekjes van Wicklow en Dublin zien, vaak van de gebaande paden af. Onderweg vertelt ze van alles over de natuur, geschiedenis en cultuur van Ierland. “Dit is niet alleen erg leuk, maar spaart ook veel tijd. Je hoeft geen uren meer te besteden aan de voorbereiding en het lezen van reisgidsen”, zo stelt de Nederlandse over haar activiteit.

“Ierland is het beste te voet te ervaren, daarom wordt er tijdens deze reizen regelmatig gewandeld. Laat je hierdoor echter niet afschrikken, er worden geen gigantische afstanden afgelegd en alle wandelingen zijn makkelijk te lopen”, aldus Cathelijne, die het programma aanpast aan de interesses van de deelnemers. Zo is iedere tocht die zij maakt weer anders en uniek. Ook geeft ze tips voor het vinden van de beste restaurants, gezelligste pubs of andere bezienswaardigheden. Kijk voor meer informatie op www.wittywalks.com

Cathelijne verzorgt wandelvakanties.

Cathelijne verzorgt wandelvakanties.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.