Waterdichte speaker voor reizigers

Muziek onderweg zorgt voor een vrolijke sfeer als je op reis bent. Eigenlijk kleurt het ons hele leven, dat van de redactie van ElkeDagVakantie.nl in ieder geval wel. (Nu staat ‘Raging fire’ van Philip Philips bovenaan op de Spotify-lijst, bijvoorbeeld). Wie tijdens het zonnen, zwemmen en swingen muziek bij zich wil hebben kan zijn/haar mobieltje aan de nodige risico’s bloot stellen, maar ook vertrouwen op een bluetooth speaker. En als die dan ook nog tegen een stootje en een spat water kan is het natuurlijk helemaal perfect.

Het is dan ook mooi dat per juli 2015 Ultimate Ears zijn lijn van mobiele speakers uitbreidt met de UE ROLL. De UE ROLL produceert een 360-graden geluid. De diepe bass zorgt voor knallende beats. Of je de UE ROLL via het elastische koord nu vastmaakt aan je zwembroek of vastknoopt aan je rugzak terwijl je op pad bent, de UE ROLL is zo het muzikale verlengstuk. De speaker is waterproof en bestand tegen alles dat bij het leven en wilde feestjes hoort. De speaker is gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen, dus je kunt ermee spelen, gooien of laten vallen zonder je zorgen te hoeven maken dat de speaker het niet overleeft.

Met de UE ROLL-app voor iOS en Android kun je wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid zelfs verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears line-up. De UE ROLL is naar verwachting vanaf juli in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van €129,00 euro. Kijk voor meer informatie op www.ultimateears.com.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.