Ga deze zomer paragliden in Val Gardena

Als je niet de hele vakantie met een boek aan het zwembad wil zitten, dan kun je naar de Italiaanse Dolomieten. In Val Gardena hebben ze namelijk een vakantieprogramma bedacht voor echte adrenaline junkies: Val Gardena Active. Actievelingen kunnen deelnemen aan het gevarieerde programma, met een paragliding tandemvlucht, culturele excursies en culinaire cursussen. Gasten die in een Val Gardena Active accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten.

Actieve vakantie
Val Gardena Active biedt jong en oud dagelijks tal van activiteiten en mogelijkheden voor een actieve zomervakantie in de bergen. Het wekelijkse aanbod varieert van sportieve en culturele excursies tot het leren van de regionale, Reto-Romaanse taal ‘Latin’, dat voornamelijk wordt gesproken in de valleien rond het Sella groep-gebergte. Nieuw dit jaar in het weekprogramma is een 15 minuten durende paragliding tandemvlucht over de regio.

Culinair genieten
Wie meer wil weten over de lokale specialiteiten uit de meest culinaire regio van de Dolomieten neemt deel aan een culinaire wandeling waarbij een driegangenlunch in drie verschillende berghutten wordt geserveerd of maakt een ‘Herbal walk’ met gids Diego die alles vertelt over wilde kruiden en medicinale planten in combinatie met een kaasproeverij. Daarnaast worden er iedere dag mountainbike- en wandelactiviteiten georganiseerd of volgen kinderen het speciale ‘Val Gardena Kids Active’-programma. Liever alleen op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen.

Voor meer informatie over de activiteiten van Val Gardena Active ga je naar de website. Voor meer informatie over een vakantie in Val Gardena vind je hier.
Foto: Val Gardena – Gröden Marketing.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.