Guus Meeuwis en Kenny B. op nieuwste feestje van Libelle

Libelle komt in september met een nieuw feestje: Libelle Outdoor. Eerder was al bekend dat The Common Linnets en Douwe Bob komen optreden. Nu heeft Libelle opnieuw twee artiesten voor haar nazomerfestival gestrikt. Guus Meeuwis en Kenny B. maken hun opwachting maken op Libelle Outdoor. Het event vindt plaats op het E3 strand in Eersel van 26 t/m 30 september.

Buitenfestival
Libelle Outdoor is een stoer buitenfestival in een prachtige omgeving met water, strand en bos. Tijdens het vijfdaagse festival is er niet alleen muziek van artiesten maar zijn er meerdere podia met muziek en andere acts. Daarnaast zijn er workshops & activiteiten zoals een Surf ’n Turf BBQ, Outdoor beauty-masterclass, So you think you can linedance, bier tappen, Nature Photo Clinic en de Outdoor Modeparade. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte om te shoppen.

Artiesten
Guus Meeuwis geeft op dinsdag 29 september een concert en Kenny B. zal op zowel dinsdag 29 als woensdag 30 september aanwezig zijn. Daarnaast geven The Common Linnets een concert op zaterdag 26, zondag 27, maandag 28 en woensdag 30 september. Douwe Bob treedt elke dag op.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.