Ik ga op reis en neem mee: mijn smartphone

Op vakantie neem je altijd meer mee dan je denkt en vaak pakt iedereen ook verschillende spullen. Over een ding zijn de meeste Nederlanders het echter wel eens: de smartphone gaat mee. Dat blijkt uit onderzoek van Kieskeurig.nl. Daarnaast gebruiken we onze telefoon nu ook als navigatie en om foto’s mee te maken. Opmerkelijk was dat in 2012 maar 7% van de Nederlanders hun telefoon gebruikte om foto’s te maken. In 2015 is dat gestegen naar 26%. Nu we allemaal verbonden willen zijn via de telefoons en tablets die we meenemen is WiFi ook steeds belangrijker geworden. Voor 62% van de Nederlanders is dit een must op het vakantieadres. Een andere opmerkelijke uitkomst van dit onderzoek is dat we ondanks alle elektronische hulpmiddelen die we meezeulen, echte boeken nog steeds de voorkeur hebben boven e-books. 41% procent van de ondervraagden neemt boeken mee, terwijl 23% kiest voor e-readers. Meer uitkomsten van het onderzoek vind je in de onderstaande infographic:

infogrpahicmeevakantie

0

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.