Kinderen gaan op Paleisreis in Het Loo

Als je met je kinderen op ontdekkingsreis wil kan dat deze zomer op Paleis Het Loo. Kinderen van 5 tot en met 11 jaar kunnen een speciale ‘Paleisreis’ maken in de tuinen. Het is een combinatie van zien, ontdekken en vooral doen. In de zomervakantie kan dat elke woensdag, donderdag en vrijdag tot en met 21 augustus. Daarnaast zijn er nog meer leuke kinderactiviteiten.

Paleisreis
De kinderen krijgen een speciale rondleiding langs plaatsen in de tuin waar Willem en Mary hun hobby’s uitoefenden. Ze spelen zelf een ‘kolfspel’ en al lopend met een parasol/wandelstok ervaren ze hoe het was om eind 17e eeuw in de tuin op bezoek te
gaan. Na deze ontdekkingsreis van ca. 30 minuten is er een knutselactiviteit waarbij de kinderen hun eigen tuin ontwerpen met een ontwerpblad en accessoires, zoals bloemperkjes, fonteinen, tuinbeelden en sinaasappelboompjes.

Kinderactiviteiten
Deze zomer zijn er nog veel meer leuke activiteiten op Paleis Het Loo: Prinsen- & Prinsessendagen, Dakdagen, Parade van de Zomerkoning en Paardenkracht & Autopracht. De Sisi tentoonstelling met daarbij een speciale “Raar, maar waar”- kinderspeurtocht is ook nog t/m 27 september te zien.

Aanmelden voor de Paleisreis kan via de website, hier vind je ook meer informatie. Kinderen hebben uitsluitend een geldig entreebewijs nodig. Nb. Op vrijdag 14 augustus is er geen
Paleisreis in verband met de Parade van de Zomerkoning.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.