Kip komt met ‘luchtige’ caravan

Ieder mens wil graag unieke belevenissen meemaken. Om daar aan bij te dragen komt Kip dit najaar met een nieuwe print voor de Kip Shelter: een wolkendek over de hele buitenkant va de caravan. De hippe Shelter is te zien op stand 12B48 op de Caravan Salon Düsseldorf, van 29 augustus tot 6 september 2015.

De nieuwe auto’s met hun kleine, efficiënte motoren zijn beperkt in het trekgewicht en dus wordt het gewicht van de caravan steeds belangrijker. Kip Caravan beantwoordt deze vraag met de Shelter (al onder de 10.000 euro verkrijgbaar). Zijn compactheid en lage gewicht (max. 750kg ) maakt de Shelter een ideaal deel van de camping, staat hij gewoon ingepakt bij huis en ben je snel ingepakt voor een snelle ontsnapping. Het gewicht en de afmetingen maken het mogelijk om de Shelter te trekken door bijna alle kleine auto’s met een trekhaak.
Het ontwerp is de perfecte mix van originaliteit en praktische ervaring. De Shelter heeft alles wat nodig is voor de camping, zoals: keuken voor binnen en buiten gebruik, een bed van 2.00m x 1.70m, zitplaats voor 6 personen, een stahoogte van 2.05m en zelfs vloerverwarming. Dit alles met een onderscheidend design, een totale lengte van 4.60m en een breedte van 1.85m. De Shelter is gebaseerd op de goed ontwikkelde rijeigenschappen en de kwaliteit van 80 jaar ervaring van de Kip Caravan fabrikant.

Na jaren van steeds luxer wordende caravans, is er nu een trend waarbij kampeerders meer een outdoor gevoel op vakantie willen, aldus Kip. Hetzelfde gevoel wat men bij een tent heeft. “Tent- en vouwwagenkampeerders die meer comfort willen maar niet in een caravan willen verblijven voelen zich zeker aangetrokken door de Shelter”, zegt Ivar van der Leij, Export Manager bij Kip Caravan, “Deze groep ruilt zijn tentdoek om voor een caravan met net iets extra’s”.
Nieuw dit seizoen is de Bosuil tent van de firma De Waard (foto onder). Dit bekende merk heeft een luifel voor de Kip Shelter ontwikkeld die veel ruimte biedt. Het woongedeelte van het onderkomen is verdubbeld.

De Waard-tent voor Shelter

De Waard-tent voor Shelter

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.