Kunstige trip in Barcelona

Zin in een fietstour of creatieve workshop tijdens een verblijf in Barcelona? Gek op eten, kunst en cultuur? Bij Arty Barcelona Tours & Workshops worden al die zaken gecombineerd. Alle tours en workshops worden begeleid door professionele kunstenaars en Nederlandstalige gidsen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een privé fietstour, een tapas tour, originele mozaïekworkshop of een middag of avond lekker Spaans koken tijdens een kookworkshop. Alles is dagelijks op aanvraag mogelijk op elke gewenste datum en tijdstip. Reserveren kan via email. Belangstellenden ontvangen dan zo snel mogelijk een reactie met alle mogelijkheden, bevestiging van de prijzen, eventuele aanbetalingen en de specifieke locatie. Wie een beter idee wil krijgen van de tours en workshops, checkt de Facebook pagina en klik op de fotoalbums. Meer informatie: barcelona-tours.nl en www.artybarcelona.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.