Libelle komt met nieuw outdoor evenement

De Libelle zomerweek is zo’n succes dat ze het aandurven om met een nieuw evenement te beginnen: Libelle Outdoor. Van zaterdag 26 t/m woensdag 30 september vindt de eerste editie plaats op het E3 strand in Eersel. Op dit buitenfeest kunnen bezoeksters zingen, dansen, eten en drinken midden in een bosrijke omgeving. Er vinden optredens plaats van onder andere The Common Linnets en Douwe Bob, er is meer dan genoeg ruimte om te shoppen en zijn er vele activiteiten en workshops in de buitenlucht.

Workshops
De hele dag zijn er op Libelle Outdoor activiteiten en workshops te volgen. Onder andere een workshop Surf ’n Turf BBQ’en, Outdoor beauty-masterclass, So you think you can linedance, workshop bier tappen, Nature Photo clinic en de modeparade met outdoorkleding.

Artiesten
Tijdens het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen stal de band The Common Linnets de harten van onder andere het Nederlandse publiek. Douwe Bob werd bekend in 2012 na het winnen van de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland. Douwe heeft ondertussen al gespeeld op Pinkpop en brak dit jaar door bij het grote publiek met zijn duet met Anouk ‘Hold me’.

Info
Er worden 50.000 bezoekers verwacht op Libelle Outdoor. Het is event in Eersel (Noord – Brabant) is te bezoeken van 26 t/m 30 september en geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Dagkaarten zijn in de voorverkoop te koop voor €23,50. Abonnees van Libelle betalen €19,50 voor een dagkaart.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.