Naar het strand in de binnenstad van Amsterdam

Een dagje shoppen in Amsterdam is nu makkelijk te combineren met een dagje naar het strand. Bij het Centraal Station is namelijk een pop-up strand geopend. Elke dag is er iets te doen op deze nieuwe ontmoetingsplek in de stad. De activiteiten staan vooral in het teken van spelen, sporten en recreëren. Met een oppervlakte van 1500 m2 is er ook genoeg ruimte om wat te ondernemen. Het stadsstrand is gebouwd voor jonge gezinnen die op een eigentijdse manier hun vrije tijd willen besteden. Voor de kinderen is er een dagvullend programma met activiteiten als jeu de boules, een zandkastelen wedstrijd, kinderyoga, schildercursus en openlucht filmavond. Als de kinderen druk bezig zijn kunnen de ouders ontspannen en genieten van het gevoel van zand tussen hun tenen. Ook voor actieve vroege vogels is er wat te doen. Zo kun je er om 8 uur ’s ochtends beginnen met yoga of tai chi.

Het stadsstrand is de komende zeven weken zeven dagen per week geopend. Voor meer informatie ga je naar de website.
Foto: Playgroundcs.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.