Neem je huisdier mee op vakantie

Honden of katten kunnen vaak niet mee op vakantie, omdat accomodaties huisdieren niet toestaan. Nederland telt momenteel zo’n 1,5 miljoen honden en 2,6 miljoen katten verdeeld over 36% van de Nederlandse huishoudens. Nu zijn huisdieren vaak niet welkom in een hotel, maar breng je je vakantiedagen door in een huis of appartement dan stijgen de kansen aanzienlijk. Zo ook bij online vakantiewoningen aanbieder HomeAway waar in zo’n 200.000 van de 1 miljoen vakantiehuizen wereldwijd huisdieren welkom zijn. Alleen al in Europa kunnen ouders en kinderen hun geliefde hond, kat, fret, konijn, muis, parkiet en meer meenemen naar ruim 168.000 woningen. Selecteer de betreffende accommodatie op www.homeaway.nl door de optie ‘Huisdieren in Overleg’ aan te vinken. Hieronder heb vind je een paar voorbeelden van vakantiehuizen waar je huisdier mee kan:

Allesbehalve een grijze muis
Veel kan je zeggen over deze villa in Salobrena maar níet dat het saai is. Een luxe design villa waar sjieke honden en katten zeker niet misstaan, al was het maar om ze op de foto te zetten met de Middellandse Zee of de Sierra Nevada op de achtergrond. Het strand is vijf minuten rijden maar het zwembad bij deze villa lonkt eveneens.

Geen hond te bekennen
Zo rustig en stil is het hier. Deze picture postcard cottage met witgeschilderde buitenmuren bevindt zich in het Noorden van Wales op 2 km van het gehucht Ruthin. Het karakteristieke huis heeft drie slaapkamers en biedt plaats aan zeven personen. Het ligt op 20 hectare weiland en bos en goed gelegen voor wandelaars en fietsers.

Zo relaxed als een schildpad
Niet te ver rijden van de Nederlandse grens bij Wettringen in Munsterland ligt het gemoedelijke van hout opgetrokken huisje van 60m² voor vanaf 45 euro per nacht. Met twee slaapkamers geschikt voor vijf personen. Een plek om je ADHD peil omlaag te brengen tot de snelheid van een schildpad. En willen je kinderen en honden toch ravotten, dat kan in de mooie grote tuin om het huis of door te wandelen naar het nabijgelegen meer en strand.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.