Nieuw: Eco-chalets en beach houses in Zeeland

Roompot Vakanties is precies vijftig jaar jong. Geen reden om op de lauweren te gaan rusten, want de aanbieder van vakantieparken blijft vernieuwen om de vakanties van haar gasten te verbeteren. Naast de al eerder aangekondigde investeringen van ruim 600 miljoen in ontwikkeling en overname van nieuwe vakantieparken, richt Roompot zich ook op de innovatie van haar producten. Zo kunnen gasten op Roompot Beach Resort en Kustpark Egmond aan Zee tegenwoordig verblijven in ‘eco-chalets’, die zijn gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen.

Ook nieuw zijn de duinvilla’s en de beach houses: vakantiehuisjes direct aan zee of midden op het strand. Kampeerliefhebbers die van luxe houden kunnen voor een weekje ‘glamping’ terecht in een safaritent, een ruime en sterke canvastent voorzien van al het moderne comfort.

Roompot Vakanties begon op 1 april 1965 als een camping in het Zeeuwse dorp Kamperland, maar is inmiddels uitgegroeid tot marktleider met 200 vakantieparken met in totaal meer dan 20.000 accommodaties, verspreid over elf landen. Het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in het Zeeuwse Kamperland. De vakantieparken en campings van Roompot Vakanties liggen direct aan strand en zee of midden in de natuur.

Een Roompot Beach House.

Een Roompot Beach House.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.