Ontmoet echte cowboys in Oregon

Als je benieuwd naar het leven op het platteland van Amerika, dan moet je eens naar Oregon gaan. Hier vind je genoeg activiteiten voor mensen die niet op zoek zijn naar het toeristische Amerika en die iets meer willen leren over de lokale boerencultuur. Je kan er natuurlijk ook op doorreis langs en de twee vormen met elkaar combineren. In het midden van Oregon, ook wel Central Oregon genoemd, vind je het plaatsje Prineville waar dit jaar voor het eerst de Crooked River Open Pastures (CROP) evenementen worden georganiseerd. Ontmoet de lokale boeren en cowboys, bezoek een lokale farmersmarkt of leer kinderen waar voedsel vandaan komt tijdens een van de gratis rondleidingen.

Harvest Gala
De CROP-activiteiten lopen door tot en met oktober 2015. De activiteiten vinden plaats op zaterdag van 10:00 – 14:00 uur en deelname is gratis. Een greep uit de opkomende evenementen:
• Op 8 augustus krijgen bezoekers op de Flying Pig Hops boerderij, met prachtig uitzicht op het majestueuze natuurpark Smith Rock, de ins en outs van het verbouwen van hop.
• Op 15 augustus kunnen de bezoekers een professionele boswachter ontmoeten met een ‘timber-to-table’-ervaring bij de Wine Down Ranch.
• Op 12 september is er een harvest gala bij Smudgie Goose Farm.
• Op 19 september worden bezoekers meegenomen op een tour bij de award-winnende Brasada Ranch.

Fietsen
Als Nederlands zijn we goed bekend met de fiets en doen we dit ook graag op vakantie. Dankzij Good Bike Company, fietswinkel in Prineville, is het nu mogelijk om een fietstour te maken langs de CROP-locaties. Uiteraard is het ook mogelijk om fietstours te maken met een gids door deze regio op andere dagen. De eigenaar van Good Bike, James Good, zegt: “De fietsers zullen deze regio ervaren als authentiek, met down-to-earth inwoners in een prachtige omgeving waar je boerderijen en ranches vindt die de onder andere kazen, vlees en groenten produceren.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.