Plopsa Coo opent waterattractie

‘Dino Splash’ is de titel van een nieuwe waterattractie in Plopsa Coo, een pretpark in de Belgische Ardennen. De officiële opening was dit weekend. Deze waterattractie bestaat uit 3 verschillende glijbanen en is helemaal geïntegreerd in de natuurlijke omgeving van het park. De nieuwste publiekstrekker is opgebouwd rond een vulkaan en gethematiseerd naar de wereld van dinosaurussen. Het kostenplaatje van deze investering bedraagt 2 miljoen euro.

Genodigden kregen de eer om als eersten de 12 meter hoge glijbanen af te dalen met rubberen bootjes. Hiermee werd ‘Dino Splash’ als officieel geopend verklaard. De attractie werd door alle aanwezigen enthousiast onthaald. “Ik wil er direct terug in!”, verkondigt Jean-Marie Pfaff. “Het is niet alleen een heel mooie, maar ook verrassende attractie.”. Ook Jean-Luc Bertrand, parkmanager van Plopsa Coo, is erg opgetogen. “Het is een zeer mooie aanvulling op ons huidige attractie-aanbod. Bovendien past de thematisering van de nieuwe attractie uitmuntend in het avontuurlijke natuurdecor van Plopsa Coo. Het plaatje klopt volledig en de reacties zijn erg positief!”

Plopsa Coo is elke dag in de zomervakantie geopend vanaf 10u. De zomernocturnes vinden elke woensdag vanaf 22 juli tot 26 augustus plaats. Hierbij wordt het park afwisselend ondergedompeld in Zuid-Franse of Braziliaanse sferen of maken de Gipsy K!ngs hun opwachting. Op deze dagen sluit het park pas om 22u zijn deuren en wordt de dag afgesloten met vuurwerk.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.