Queens: de wereld in New York

Queens is een wijk in New York waarin heel veel verschillende nationaliteiten zich thuis voelen. Het is – volgens deze reportage – het deel van de stad waar de meeste culturen samen komen. “Hopping around the globe with the swipe of a metrocard”, zo luidt een krachtige statement. Queens werd in 2015 uitgeroepen tot een van de aantrekkelijkste bestemmingen van de Verenigde Staten. In deze reportage veel aandacht voor de plekken waar je lekker kunt eten: Van Mexicaans tot Bangladesh. Maar je kunt er ook de Rockaway Brewing Company bezoeken, die verantwoordelijk zijn voor een exclusief New Yorks-biertje. Als uitje kun je er (Hello Dolly!) een bezoek brengen aan het Louis Armstrong House.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.