Slapen op een woonboot kan nu in Center Parcs

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om op een woonboot te wonen? Dat kan nu in Center Parcs De Eemhof. Hier hebben ze net vijf nieuwe woonboten, waar gasten op kunnen verblijven. De boten liggen in de oude jachthaven en vanaf je eigen dek heb je uitzicht over het Eemmeer. De 6-persoons VIP Woonboten in Marina De Eemhof bieden een combinatie van avontuur en luxe. Je kan je eigen sloep of zeilboot meenemen om de wateren rondom Marina De Eemhof te verkennen, of huur een boot bij de Eemhof Watersport & Beachclub.

Woonboot
De woonboot heeft twee verdiepingen met twee badkamers (met bubbelbad en regendouche) en drie slaapkamer. De slaapkamers zijn uitgerust met boxsprings en er zijn kindermeubels aanwezig. Daarnaast is de keuken volledig ingericht, met kookeiland dat uitkijkt op de woonkamer. In de woonkamer vind je een televisie en open haard. Bovendien biedt Center Parcs inclusief bij het verblijf op de woonboten diverse services aan, zoals gratis WiFi, dagelijks verse broodjes aan boord en opgemaakte bedden bij aankomst.

In Center Parcs De Eemhof kun je ook gebruikmaken van de andere faciliteiten: van subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de glijbaan Turbo Twister tot de Action Factory, met (ont)spannende activiteiten. Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.