Waar laat je je huisdier tijdens vakantie?

Zelf konden we Bink, onze zwarte labrador, geen groter plezier doen dan hem tijdens onze vakanties naar het dierenpension te brengen. Daar kon hij met zijn ‘matties’ lekker de hele dag in een ren en hoefde hij niet met ons mee op reis naar Frankrijk, Italië of Spanje. Te heet, te ver, teveel auto voor hem. En wij: braken eens met het ritme van het dagelijkse uitlaten en hoefden niet om de beurt het museum in omdat we hem niet in de hete auto konden achterlaten. Winst voor iedereen.

Voor wie op zoek is naar een oppas-adres voor tijdens vakanties is er nu de site www.huisdiervakantieadres.nl. Initiatiefneemster is Beau Karman (23). De site is zowel voor mensen die een vakantieadres zoeken voor hun huisdier als voor mensen die het leuk vinden om op te passen en tijdelijk een dier in huis willen nemen. Dit kunnen mensen zijn die veel vrije tijd hebben, maar ook mensen die in het dagelijkse leven geen tijd hebben of niet continu de zorg voor een huisdier willen.

Op de site kunnen mensen die voor een dag, nacht of een langere periode, een adres of een verzorger zoeken voor hun huisdier een gratis oproep plaatsen. De mensen die zich aanmelden als oppassen vullen een volledig profiel in, waarna zij kunnen reageren op oproepen. Degene die de oproep heeft geplaatst maakt zelf een selectie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.