Waarom niet eens een keer een zwevende tent?

Nu zou je natuurlijk kunnen gaan voor een ‘gewone’ tent voor de kinderen, eentje waarbij je de haringen in de grond moet timmeren. Maar waarom – voor iets meer geld – niet eentje gekocht waarbij het gevoel ‘Avontuur!’ je direct door het brein flitst. Tentsile is een zwevende tent. Voor echte waaghalzen is hij boven een afgrond te hangen, maar voor de meeste mensen zal het spannend genoeg zijn als hij opgehangen wordt tussen drie stevige bomen. Het is een soort hangmat met een afdakje. Ook twee volwassenen kunnen er in slapen, romantisch staren naar de sterren, terwijl op een tiental meters het geluid klinkt van de bruisende branding. De Tentsile kan een gewicht van 400 kilo dragen. En ter geruststelling: de tent is ook gewoon op te zetten als er geen bomen in de buurt zijn of de camping die je uitgekozen hebt niet net zo avontuurlijk is ingesteld als jij. Prijs: vanaf 450 euro. Meer informatie over deze zwevende tent bij Tentsile.com

Foto: Tentsile.com

One Response

  1. Maxime

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.