5 kindvriendelijke hotels over de hele wereld

Met de hele familie op vakantie, wat is er nou leuker dan dat? Op vakantie gaan is voor kinderen een bijzondere ervaring. De spannende reis er naartoe en het slapen in een onbekend bed maken een vakantie voor een kind tot een hoogtepunt. Tegenwoordig zijn er veel hotels waar kinderen niet alleen welkom zijn, maar waar zij ook extra aandacht krijgen. Hotels.com zet vijf familiehotels op een rij, waar de kleintjes extra in het zonnetje gezet worden.

Anassa Hotel, Polis (Cyprus)
In dit luxe hotel ontvangen niet alleen volwassenen een voorkeursbehandeling. Voor kinderen wordt minstens zo goed gezorgd. Het hotel heeft vijf verschillende kinderclubs voor leeftijdscategorieën van de allerjongsten tot tieners. Het dagelijkse activiteitenprogramma bevat onder andere bakken, dansen, spelletjes spelen, duiken en tennissen. Een speciaal kindermenu is beschikbaar in het restaurant, waarbij een vroeg diner mogelijk is. Wel zo gezellig om met de hele familie samen te dineren.

Marriott Harbour Lake, Orlando (Amerika)
Naast de Universal Studios en Walt Disney World ligt het Marriott Harbour Lake hotel. Het hotel is perfect voor families die de beroemde Amerikaanse parken willen bezoeken. Ook in het hotel zijn er verscheidene kindvriendelijke faciliteiten, zoals het gigantische interactieve schip dat in het zwembad ligt, een waterpark met glijbanen en een minigolfbaan. In de gezellige familiekamers kunnen de kleintjes heerlijk in slaap vallen na een dag vol pretparken.

Martinhal Beach Resort & Hotel, Sagres (Portugal)
Dit strandhotel heeft alle ingrediënten voor een familievakantie. De diverse activiteiten zorgen dat de kinderen zich kunnen vermaken. Zo kunnen zij meedoen aan een speurtocht, balsporten spelen, zich laten schminken, piratenfeestjes vieren en kooklessen volgen. Het hotel ligt aan het strand, dus de kleintjes kunnen afkoelen in het zeewater of één van de vier zwembaden. Daarnaast kan de hele familie bij elkaar slapen in een eigen familiestrandhuis.

Jungle Aqua Park, Hurghada (Egypte)
Jungle Aqua Park is gebouwd rondom een groot waterpark met 21 zwembaden en 35 glijbanen. Daarnaast kunnen de kinderen spelen in het golfslagbad of de rafting rivier. Ook is het strand op nog geen kilometer afstand en gaan er gratis bussen naar de Egyptische zee. Het hotel serveert zes buffetten in verschillende themarestaurants en daar hoort een passend kindermenu bij.

Rocco Forte Brown’s Hotel, Londen (Verenigd Koninkrijk)
In het hart van het modebewuste Mayfair ligt dit familievriendelijke hotel met extra aandacht voor de kinderen. Zij ontvangen in hun kamer een welkomstcadeau en een koekje met hun naam erop. Ook is er speelgoed voor in bad en heel veel badschuim aanwezig. Na het badderen trekken de kleintjes de minibadjas en minibadslippers van het hotel aan. Nog een verhaaltje voor het slapengaan? In de kinderbibliotheek bij de receptie kunnen kinderen een grote collectie aan boeken en films lenen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.