Plan je familievakantie naar Duitsland met één website

Duitsland is voor veel gezinnen een ideale vakantiebestemming. Het is vanuit Nederland goed te doen met de auto en er is een grote veelzijdigheid aan attracties. Van stedentrip tot vakantie in het bos of de bergen: ook met kinderen is Duitsland een vakantieland vol afwisseling. Om het nu makkelijker te maken om een kindvriendelijke vakantie te organiseren heeft het Duits Verkeersbureau een website voor families gelanceerd. Op deze website vind je alle mogelijkheden voor een vakantie met het hele gezin in Duitsland.

Deelnemers
Aan de website doen verschillende vakantieregio’s en attracties mee. In het noorden van het land zijn dit Autostadt in Wolfsburg en de stad Hamburg. In het westen doen Bremen & Bremerhaven mee en de Sprookjesroute & GrimmHeimat NordHessen. Partners in het zuiden zijn Baden-Württemberg (avonturenpark Tripsdrill en vakantie bij de boer), het Zwarte Woud en Beieren. Ook de vijf Duitse parken van Center Parcs, verspreid over heel Duitsland, de familiehotels en Duitse jeugdherbergen doen mee aan de campagne. Daarnaast is er het speciale keurmerk dat veel Duitse deelstaten, regio’s en accommodaties hebben voor gezinsvriendelijke aanbieders. Zo weet je in één oogopslag waar je meer dan welkom bent met kinderen.

Website
De website is ingedeeld in verschillende thema’s: natuur, musea, pretparken, dierentuinen, fietsen, wandelen, indoor, fun & avontuur en gezinsvriendelijke accommodaties. Op een kaart zijn alle deelnemers in het hele land te vinden, van sprookjesmusea tot spannende achtbanen en van zeeaquaria tot slapen op de boerderij. Ook staan op de website speciaal geselecteerde aanbiedingen en pakketten. Alles wat je nodig hebt om een kindvriendelijke vakantie te plannen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.