App geeft je een lokale kijk op Kaapstad

Als je voor het eerst naar Kaapstad gaat en je weet niet goed wat je wil gaan zien, dan kan deze app je helpen. De bedoeling van deze app is dat het lijkt alsof je altijd een local bij je hebt om je de beste insider tips te geven. Daarnaast krijg je praktische tips om je eerste bezoek makkelijker te maken. Met honderden toeristische bezienswaardigheden, bezoekersinformatie en kaarten helpt de Official Guide naar Kaapstad je op weg.

Een gids door Kaapstad
Gebruikers van de app kunnen service providers, restaurants, winkels, kuuroorden, accommodaties, vervoer en outdoor activiteiten vinden. Daarnaast kun je de app ook offline gebruiken. Je kan de app gebruiken om de highlights van de stad te ontdekken, maar je hebt ook de mogelijk om de stad niet als toerist, maar als local te ervaren. Daarom vind je ook inhoud die speciaal is toegespitst op verschillende wijken. Dit geeft je de mogelijkheid om de stad te zien buiten de traditionele iconen en bezienswaardigheden om. Je kan de inhoud van de app ook delen met andere of je favorieten opslaan om de kaart zodat je ze later weer terug kan vinden.

Papieren gids
Voor degenen die liever de stad ontdekken met de traditionele papieren reisgids hebben geluk. Cape Town Tourism blijft de Officiële Reisgids publiceren. Daarnaast kun je ook altijd nog naar de lokale VVV om meer informatie over een bezoek aan de stad te krijgen.

Voor meer informatie of om de app te downloaden ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.