De beste reisbestemmingen ooit in 10 video’s

Wat is de beste plek ooit om naar toe te gaan? Daar zullen de meningen over verschillen, maar Lonely Planet is eruit. Zij hebben een lijst met de 500 beste bestemmingen gelanceerd. Niet van 2015 of 2016, maar de beste attracties aller tijden. Dit zijn de bestemmingen waarvan zij denken dat je ze eens in je leven gezien moet hebben. De leukste, mooiste, spannendste en interessante attracties die deze aarde te bieden heeft. De mensen van Lonely Planet hebben allemaal gestemd en daar is een top 500 uitgekomen, gerangschikt van belangrijk naar minder belangrijk. Nu is het niet de Taj Mahal, The Grand Canyon of Machu Picchu dat op nummer 1 staat, maar het zijn de tempels van Angkor volgens Lonely Planey. Hieronder vind je de top 10:

1. De tempels van Angkor

2. The Great Barrier Reef

3. Machu Picchu

4. De Chinese Muur

5. De Taj Mahal

6. De Grand Canyon

7. Het Colosseum

8. Iguazú watervallen

9. Alhambra

10. Aya Sofya

Voor alle reisbestemmingen zul je toch echt het boek moeten kopen. Ga voor meer informatie naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.