Elke Plek organiseert pop-up camping op landgoed

Het concept ‘pop-up’ is al heel populair als het gaat om winkels en restaurants. Een winkel of restaurant verschijnt voor een paar dagen in het straatbeeld en verdwijnt dat ook weer. Elke Plek wil dit idee nu ook toepassen op kamperen, met een pop-up camping. De Boekingssite organiseert op 5 en 6 september een pop-up camping op het terrein van Kasteel Groeneveld te Baarn. Op deze tijdelijke camping zal een mini-festival georganiseerd worden met onder andere een klassiek concert onder leiding van Örzse Adam.

Nieuw
Dit evenement wordt georganiseerd als promotie campagne voor Elke Plek. Het is de nieuwe boekingsplatform voor de recreatiesector in Nederland, opgezet in samenwerking met de branchevereniging voor recreatieondernemers, RECRON. Elkeplek.nl biedt meer dan 100.000 recreatieverblijven aan in Nederland. Van grote gezellige familiecampings tot een mooie hooikiep of zoals in september kamperen bij een Kasteel.

Unieke plekken
“Met dit evenement willen onze ambitie uitdragen dat Elke Plek alle unieke plekjes in Nederland bij elkaar brengt op één platform”, aldus Jeroen Wilhelm, mede-oprichter van Elke Plek. “Daarnaast willen we laten zien dat kamperen in eigen land ook heel bijzonder en eigentijds kan zijn”.

Aanmelden
Mensen die interesse hebben om deel te nemen aan dit evenement, kunnen boeken via de website (zoeken op ‘camping in Baarn’). De vergoeding voor het volledige arrangement bedraagt 
€ 25,- per persoon. Het glamping-arrangement bestaat uit een overnachting in een luxe tent inclusief eten en drinken en een klassiek kamerconcert. Er is plaats voor maximaal 50 gasten die een twee,- of vierpersoonstent kunnen boeken. De tenten zijn ingericht voor één overnachting en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. “Geïnteresseerden hoeven alleen hun slaapzak mee te nemen” aldus Wilhelm.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.