Film kijken op het strand van Den Haag

Om je te helpen het vakantiegevoel een beetje vast te houden heeft Pathé iets nieuws bedacht: Pathé @The Beach. Niet alleen de setting doet je weer denken aan vakantie, ook de film past goed bij het thema. Je kan namelijk de voorpremière van de komedie ‘Vacation’ zien. De film gaat over een bijzondere vakantie. Rusty Griswold verrast zijn vrouw Debbie en hun twee zonen met een vakantietrip door Amerika. Het uiteindelijke doel van de reis is een bezoek aan Amerika’s favoriete familie-attractiepark, Walley World. Onderweg komen ze echter in de meest bizarre situaties terecht. De première van Pathé @The Beach vindt plaats in het The Hague Beach Stadium, een beachvolleystadion. Het publiek kan er op de tribunes of op het zand (neem daarvoor een strandhanddoek mee!) genieten van de voorpremière van Vacation.

De film is te zien op vrijdag 4 september om 21.00 uur (inloop: 20.00 uur) in het The Hague Beach Stadium aan de Strandweg 4 in Scheveningen. Toegangsprijs: 15 euro, inclusief welkomstdrankje en snack. Pathé Unlimited abonnees: 5 euro, Pathé Unlimited Gold abonnees: 2,50 euro. Tickets voor deze voorstelling zijn nu te koop via de website, hier vind je ook meer informatie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.