GaiaZOO deze zomer ook ’s avonds open

Het zomerse weer blijft nog even in Nederland en daar wil GaiaZOO op inspelen met de GaiaZOOmeravonden. Dan kun je overdag lekker gaan zwemmen of op en andere manier genieten van het mooie weer en ’s avonds nog naar de dierentuin. Op vrijdag 14, 21 en 28 augustus is de Zuid-Limburgse ZOO geopend tot 21.00 uur. Je ziet de dierentuin dan van een andere kant, want dieren die overdag minder actief zijn komen juist ’s avonds tot leven, terwijl andere dieren zich klaarmaken voor de nacht.

Extra voederingen
Tijdens de ZOOmeravonden vinden er extra diervoederingen plaats. De gorilla’s, penseelzwijnen en leeuwen krijgen hun maaltijd ’s avonds geserveerd. Ook de doodshoofdapen zijn langer zichtbaar, het doodshoofdapenbos is namelijk geopend tot 20.00 uur. Ook kun je een bezoek brengen aan de Vrije Vlucht Voorstelling waar gieren en arenden over het hoofd van bezoekers vliegen. Nieuw in de Vrije Vlucht Voorstelling zijn de ooievaars.

Muzikaal gezelschap
Het wandelen tussen de dieren en de hele dag op pad zijn maakt natuurlijk moe, dus je wil ook even uitrusten. Dat kan op verschillende plekken in het park, want de restaurants zijn ook langer open. Rondom het terras van restaurant Plateau van Gaia wordt gezorgd voor muzikaal entertainment. Vertoef ’s avonds op het terras met een hapje en een drankje en geniet van het uitzicht op de Afrikaanse Savanna. Ook de GaiaGrill is geopend.

Tickets
Bezoekers van de GaiaZOOmeravonden kunnen via de GaiaZOO-website een speciaal avondticket kopen voor €10,00. Dit avondticket geeft recht op toegang vanaf 16.00 uur en is via de webshop te bestellen. Bezoekers met een dagticket hebben toegang van 10.00 tot 21.00 uur. Abonnementhouders hebben recht op toegang met een geldig GaiaZOO-abonnement.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.