Locals als gids om Amsterdam ‘echt’ te ontdekken

Veel gidsen nemen je mee langs alle bekende hotspots van een stad. Dat is ook prima, want je wil al die plaatsen ook zien zeker als je voor het eerst op bezoek bent. Maar kom je ergens vaker, dan wil je ook wel eens iets meer zien. Dat kan nu met Trip4real. Dit online reisplatform maakt locals tot gids en geeft bezoekers een echte authentieke reiservaring. Dag drommen mensen, tourist traps en gebaande paden – hallo geheime hofjes, onbekende grachten en buurtbarretjes.

Verhalen
“Toeristen krijgen de kans om authentieke ervaringen op te doen. Verblijf bij de lokale bevolking, feest met hen en maak vrienden voor het leven. Amsterdam is een broedplaats van creativiteit en heeft veel te vertellen. Wij brengen deze verhalen tot leven zodat de bezoekers de stad op een hele nieuwe manier zullen ervaren,” aldus Gloria Molins, oprichter van trip4real.

Jouw eigen Amsterdam tours
Op trip4real kan iedereen een tour aanbieden: met Shona op zoek naar urban art in de hipste wijken van Amsterdam, een history of cannabis tour met Erik of een kanosafari in de wateren rondom Amsterdam met Majel. Het reisplatform is op zoek naar meer micro-ondernemers die precies dat willen doen. Lekker op pad in je eigen stad en er ook nog eens geld mee verdienen. Dus neem Barcelonezen mee naar onze mooie parken, laat Parijzenaren zien hoe romantisch Amsterdam is en geef Londenaren de Amsterdamse club-ervaring. Jouw stad delen met de wereld – hoe leuk is dat?

Lokale cultuur
Onderdompelen in de lokale cultuur met de lokale bevolking, dat was voor Gloria het aller-leukste tijdens haar reizen rondom de wereld. De basis voor trip4real was gelegd: ze besloot in 2013 de travel start-up op te zetten. Dit werd al snel een groot succes in Spanje. Inmiddels breidt trip4real zich uit, met de lancering van steden zoals Amsterdam, Parijs, Rome, Lissabon, Dublin en andere Europese bestemmingen. De community bestaat inmiddels uit meer dan 20.000 leden en het team is op zoek naar gepassioneerde locals die zich hierbij aansluiten.

Werkwijze
Voor locals is het heel simpel om een activiteit op trip4real aan te bieden. Na het aanmaken van een profiel op het platform stellen ze een reiservaring voor dat later wordt goedgekeurd door het team – hoe origineler, hoe beter. Het gebruik van het platform is geheel kosteloos. Zodra de activiteit is bevestigd en uitgevoerd, houdt trip4real een commissie van 18% van de totale kosten. Het platform helpt om de juiste doelgroep te bereiken, de boekingen te beheren en de activiteiten te promoten onder de wereldwijde bezoekers.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.