Met de helikopter naar je hotel in Antalya

Het vernieuwde Maxx Royal Kemer Resort in Turkije is sinds dit voorjaar geopend. Deze winter is er hard gewerkt om het resort te perfectioneren tot het ultieme luxe ultra-inclusive hotel. Dit ‘state of the arte design’ hotel biedt een uniek concept ‘Maxx Inclusive’; gasten genieten van de intimiteit en de persoonlijkheid van een boutique hotel en kunnen gebruik maken van de all-inclusive services en faciliteiten van een grande hotel.

Spectaculair entree

Nog voor de check-in zorgt het Maxx Royal Kemer Resort al voor een ultiem luxe gevoel. Het resort biedt gratis helikopter vervoer vanaf de luchthaven van Antalya voor een verblijf van 7 nachten of meer bij Maxx Laguna Villas, Royal Beach Villas en de presidentiële villa’s. Bij aankomst in het Maxx Royal Kemer Resort toasten alle gasten op een top verblijf met een heerlijk glas champagne en genieten ze van Turkse zoetigheid met verse aardbeien. De uites vanaf 100m² met betoverend uitzicht op het Taurusgebergte, de kristalheldere blauwe zee of het moderne buitenzwembad, dragen bij aan de luxe Maxx Royal evaring.

Bezoekers kunnen zich laten verleiden door de selectie van handgemaakte chocolade bij de Chocolatier of genieten van de desserts in het restaurant Le Melange. In de Azure Court Restaurants Street zijn internationale culinaire hoogstandjes te vinden in onder andere een Turks, Italiaans en vis restaurant. Het Azure24 is één van de restaurants en is niet alleen 24 uur geopend maar heeft ook een eigen charcuterie. In de Azure Court worden niet alleen de smaakpapillen verwend, gasten kijken ook naar spectaculaire shows tijdens het eten op de Azure Stage.

Bossen

Het Maxx Royal Kemer Resort ligt te midden van twee privé baaien met twee privéstranden van in totaal 800 meter lang omringd door dennenbossen. De ideale omgeving om heerlijk te wandelen, te genieten van de zon en een duik te nemen in de Middellandse Zee. Op het parelwitte strand, speciaal voor het resort aangebracht, ontbreekt het ook niet aan luxe; de speciale Brillen Schoonmaak Service zorgt ervoor dat je met een schone zonnebril ten alle tijden optimaal kunt genieten in een heerlijke zonnetje…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.