Slapen & shoppen in stijl in Amsterdam

Bij Kosmos Uitgevers verschijnt in november ‘Amsterdam in stijl’, een reisgids voor liefhebbers van mode en interieur, vintage, food en markten. Eerder verschenen ook Parijs in stijl, Londen in stijl en New York in stijl die enthousiast ontvangen werden door lifestyle-bloggers en journalisten.

Monique van den Heuvel, die Amsterdam op haar duimpje kent, geeft in dit boek haar geheimen prijs. Zij neemt je mee naar de kleine, verborgen en onbekendere plekken die in doorsnee-reisgidsen niet voorkomen. In onze hoofdstad valt nog zo veel meer te ontdekken, zo is haar overtuiging, en dat laat dit boek allemaal zien.

Amsterdam in stijl staat vol met ‘organic adressen’, winkels met handmade spullen, stijlvolle vintage en ontwerpen van jonge kunstenaars. Monique van den Heuvel woont en werkt in Amsterdam. Zij is journalist en managing editor en werkte voor bekende Nederlandse tijdschriften, waaronder Happinez en Flow.

Amsterdam in stijl
ISBN: 9789021559216
Prijs: € 19,99
Verschijningsdatum: 03-11-2015

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.