West-Amerika leren kennen via internet

Amerika is al jaren een populaire bestemming, maar het continent is groot. Wat te doen? Daarvoor biedt internet legio mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld naar www.hetbestevanwestamerika.nl. “Dit is een niet-commerciële en onafhankelijke website waarin het westen van de Verenigde Staten centraal staat”, zegt initiatiefnemer Jaap van Raffe. “De website is opgezet om mensen enthousiast te maken voor een reis naar dit deel van Amerika. De site bevat veel informatie om zo´n avontuur tot een succes te maken en vooral om reizigers net iets verder te laten gaan dan ze normaal zouden doen. www.hetbestevanwestamerika.nl is de enige site in Nederland over West-Amerika waar alle benodigde informatie voor een reis van West-Amerika bij elkaar is gebracht”, zegt Van Raffe stellig.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.