Cuba? Daar heb je een app voor!

Plannen om binnenkort naar Cuba te gaan, of gewoon zin om van deze verre bestemming te dromen? Daar kan de app van iTrav bij helpen. Dit is een in een app gegoten interactief reismagazine met een focus op de belangrijkste toeristische hoogtepunten. Door korte beschrijvingen van toeristische regio’s, plaatsen en bezienswaardigheden wordt snel een duidelijk beeld verkregen van deze mooie vakantiebestemming.

In deze informatieve reisscan komen de belangrijkste toeristische hoogtepunten naar voren. Waar liggen ze, wat bieden ze, en hoe kom je er. Zeer efficiënt en gemakkelijk tijdens de voorbereiding van een reis (of reisadvies), ook zeer bruikbaar tijdens een verblijf.

Ingedeeld naar toeristische regio’s (Hoofdstad, Noorden, Zuiden, Westen, Zuiden) met beschrijvingen van interessante plaatsen (Havana, Varadero, Jardines del Rey, Guardalavaca, Isla de Juventud, Cayo Largo, Pinar del Rio, Las Terrazas, Valle de Vinales, Trinidad, Cienfuegos, Santiago de Cuba, Camagüey, Soroa, Santa Clara, Remedios, Bayamo, Baracoa, Desembarco del Granma NP, Zapata) en alle belangrijke toeristische hoogtepunten. De gratis app is hier te downloaden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.