Een draagbare kachel, handig?

De rage om maar vuurtjes te gaan stoken in de (te) kleine nieuwbouwtuinen is niet iets dat we toejuichen. Maar voor mensen met een heus landgoed of die regelmatig kamperen in de vrije natuur kan deze vinding een uitkomst zijn: Harrie Leenders haarden introduceert de draagbare houtkachel Fältovn. Speciaal voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Vervaardigd van gestraald en hittebestendig gelakt staal is hij met zijn 10 kilo gemakkelijk te vervoeren en biedt overal warmte en sfeer. Op de camping, in de vrije natuur, in de open lucht of in een tipitent.

De kachel wordt geleverd met 3 pijpen en een zijrekje waarop een pannetje kan worden gezet. Het onderstel is inklapbaar en de pijp en het zijrekje passen voor transport in de kachel. Optioneel is er een PVC draagtas leverbaar en een speciale tentdoorvoer en een 45º bocht. Fältovn biedt niet alleen warmte. De extra dikke bovenplaat is gemaakt om een potje op te koken. Fältovn brandt het beste op droog hout.

Afmetingen in cm (ingeklapt): 46,2(l) x 19,3(b) x 26,3(h). Kleur: zwart. Prijs is verkrijgbaar vanaf: € 650,– (incl drie pijpjes en een bochtje, een zijrekje en de canvas tas met leren schouderband).

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.