Je eigen Spaanse vakantiehuis nu wel heel goedkoop

Het slechte weer van de afgelopen dagen bewijst maar weer dat de herfst echt begonnen is. Dan krijg je toch een beetje last van vakantienostalgie. Heb je altijd gedroomd van je eigen Spaanse droomhuis? En ben je toe aan een plek om te overwinteren? Dan is dit misschien de kans voor jou. Je kan namelijk niet alleen een huis kopen, maar een heel dorp. Dan neem je gewoon al je vrienden en familie mee op vakantie. Dat lijkt onbetaalbaar, maar het Spaanse dorpje O Penso staat te koop voor €230.000,-. Voor dat geld koop je ook een appartement in Amsterdam.

O Penso
Je krijgt dan wel veel meer dan een appartement. Het dorp bestaat namelijk uit zes grote huizen en beslaat 100 hectare land. Helemaal voor jou alleen. Je kan elke ochtend wakker worden met uitzicht op boomgaarden met perziken, vijgen, walnoten, appels en peren. Dus vers fruit is er altijd genoeg. Daarnaast is er een rivier met vis, een eigen houtoven en gratis bronwater. Je hoeft dus al bijna niet meer naar de supermarkt. En nu ligt het dorp niet gelijk aan de Costa Brava, witte zandstranden heb je op 10km afstand. Ideaal dus als home away from home.

Leegstand
En als O Penso je niet aanstaat dan heb je in Spanje nog genoeg keuze. Veel kleine dorpjes zijn namelijk leeg komen te staan door de vergrijzing. Deze dorpjes worden vervolgens voor een spotprijs aangeboden. Dus als je het idee had om een vakantiehuis te kopen, waarom niet gelijk een heel dorp? Privacy gegarandeerd, geen irritante buren en altijd een plek om te overwinteren.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.