Kapitein van een cruiseschip voor één dag

Ga je met het hele gezin om cruise? Dan kunnen de kinderen nu iets bijzonders doen. Vanaf nu kunnen kleine cruisers snuffelen aan hun droombaan: kapitein zijn van een cruiseschip, met de ‘Captain for a Day’ pakketten van Costa Cruises. Gehuld in kapiteinsuniform leren ze alle ins en outs over een cruiseschip, bekende scheepstermen en eten ze met de echte kapitein.

Droombaan
Wat wil je later worden als je groot bent? Dokter, verpleegkundige, piloot of misschien wel kapitein? Voor wie dat laatste wel ziet zitten, heeft Costa Cruises ‘Captain for a Day’ bedacht. In een dag leren kleine cruisers aan boord alles over de taken die op een kapiteinsbordje liggen.

Seinen met vlaggen
Gekleed in een echt kapiteinsuniform, krijgen de kinderen een heuse kapiteinstraining. Ze leren seinen met vlaggen, ontdekken welke geheime boodschappen kapiteins op zee gebruiken, zien wat navigeren inhoudt met een kompas en maken een weerbericht op zee. Klapstuk is een kapiteinsmaal waarbij de kapitein zelf aan tafel schuift en de kinderen een diploma uitreikt met foto’s van het bijzondere cruiseavontuur.

Van Captain Trainee tot Senior Captain
De pakketten sluiten, net zoals in ‘real life’, aan bij drie ‘levels’: Captain Trainee, Captain en Senior Captain. Bij pakket ‘Captain’ krijgt de mini-kapitein in spé een echte kapiteinspet cadeau met kapiteinshandtekening. Senior Captains mogen het kapiteinsuniform mee naar huis nemen. ‘Captain for a Day’ is er vanaf € 50,- per kind.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.