Lonely Planet heeft “wonderlijke wereldatlas”

Sommige mensen kopen het hele jaar door cadeautjes voor Sinterklaas of kerst. Scheelt een boel stress en ook een grote financiële uitgave ineens. Dit is een cadeautje waarmee je de reislust van kinderen kunt stimuleren: Waar kun je voetstappen zien van 3 miljoen jaar geleden? Welke hoofdstad heeft een naam van 168 letters? Waar komen we allemaal vandaan? Waarom wonen mensen op gevaarlijke plekken? Sla Lonely Planet wonderlijke wereldatlas open en ontdek hoe leuk en bijzonder onze wereld is.

Ingedeeld op werelddeel en met heel veel informatie, feiten en weetjes over landen, dieren, klimaat en geschiedenis is dit een boek waarin kinderen uren kunnen kijken, lezen en bladeren. De wereld komt tot leven met deze mooi geïllustreerde en informatieve atlas! De vele quizjes maken deze reis om de wereld compleet.

Lonely Planet wonderlijke wereldatlas
Auteur: Deboray Murrell en Philip Steele
ISBN: 9789021559346
Prijs: € 19,99
Kosmos Uitgevers

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.