Naar de winterzon in Turkije

We kunnen er niet omheen: de herfst is echt begonnen. De regen valt weer met bakken uit de hemel en het stormt weer de helft van de tijd. Daar heeft niemand natuurlijk zin in, maar de meesten van ons moeten er toch echt mee leren leven. Toch zijn er ook de gelukkigen die de winterzon op kunnen gaan zoeken. Winterzon is één van de speerpunten in de stand van het Turks Verkeersbureau op de 50+ Beurs, die van 15 tot en met 19 september in Utrecht plaatsvindt.

Populair
Het Turks Verkeersbureau in Den Haag constateert een stijgende interesse in winterzonvakanties naar zowel de zuidelijke kuststrook van Antalya als de zuidelijke Egeïsche kust. Vooral de combinatie van zon & cultuur is populair. Dit jaar is er extra aandacht voor de historische stad Efese, dat onlangs door de UNESCO op de Werelderfgoedlijst is geplaatst.

Winterzon
Actieve vakantiegangers van 50 jaar en ouder kunnen zich tot en met zaterdag 19 september 2015 laten inspireren voor reizen naar Turkije. Op de beurs verstrekt het Verkeersbureau informatie over de culturele highlights van Turkije, de stedenreisbestemming Istanbul en de winterzonmogelijkheden. Daarnaast kunnen de bezoekers op de stand terecht voor al hun vragen over Turkije en de reismogelijkheden.

Turkije
Jaarlijks kiezen meer dan een miljoen Nederlanders voor een reis naar Turkije. Dankzij het aangename klimaat en de zachte winters aan de Middellandse Zeekust is het land ook zeer populair bij mensen die niet aan de schoolvakanties zijn gebonden of zoeken naar een winterzonbestemming.

De Turkije-stand met nummer C 016 bevindt zich in Hal 8 van de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie ga je naar de website.
Foto: Hans Avontuur _ TVB

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.