Nieuw: Wasstraat voor chemisch toilet

Dit is een uitvinding die iedereen met een chemisch toilet in zijn caravan zal toejuichen: Thetford heeft een machine gemaakt die je het beste zou kunnen omschrijven als een wasstraat. Eén van de vervelendste klusjes tijdens je vakantie, wordt nu stukken makkelijker én aangenamer. De machine leegt, spoelt en vult je afvaltank namelijk automatisch. Je hoeft de afvaltank alleen maar in de machine te schuiven en de rest wordt voor je gedaan. En als klap op de vuurpijl wordt je tank gevuld met een dosis Aqua Kem Blue, de nummer 1 toiletvloeistof. Zo wordt een vies klusje een makkie

De Thetford machine is sinds mei 2015 exclusief beschikbaar op alle RCN‐campings in Nederland. Voor meer informatie en adressen van de campings, kijk op: http://www.thetford-europe.com/.

Tijdens de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs is er een een demonstratie van de Thetford machine op standnummer 10.E031.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.