Op zoek naar het gouden ticket in Avonturenpark Hellendoorn

Als je fan bent van Avonturenpark Hellendoorn moet je dit weekend een uitstapje naar het park plannen. Ze organiseren namelijk aankomend weekend een zoektocht naar het gouden ticket. Zowel zaterdag 19 september als zondag 20 september wordt er één gouden ticket verstopt in het familiepark. De tickets kunnen overal liggen: in, op of tussen de attracties. Neem plaats in de Sungai Kalimantan om te ontdekken of het gouden ticket langs het water ligt of kruip in de snelle Tornado om vanaf grote hoogte het park te overzien. De tickets worden goed verborgen, maar de goudzoekers worden op weg geholpen met gouden tips op de Facebook pagina van Avonturenpark Hellendoorn. Krijg jij het gouden ticket in handen? Dan win je een seizoenpas voor 2016 voor de hele familie ter waarde van € 247,50.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.