Spannend: Alleen op reis naar een onbekende bestemming

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging op reisgebied? Dan kun je er eens over nadenken om alleen op reis te gaan. En om er dan nog een schepje bovenop te doen kun je kiezen voor een stedentrip via srprs.me. Dan weet je niet waar je naar toe gaat, totdat je op het vliegveld staat. Om het dan helemaal spannend te maken ga je op reis met andere solo travelers. Je gaat dan dus alleen, maar met onbekende op stedentrip. Je moet het maar aandurven.

Met onbekenden een onbekend avontuur tegemoet
Vond je jezelf al een daredevil die met srprs.me naar destination unknown durft af te reizen? Dan komt er nu een nieuwe uitdaging bij: ga je met je vertrouwde reisbuddy, of ga je eens solo – met andere srprs.ers die je nog niet kent? Wie voor het laatste kiest, ervaart “the thrill of the unknown” tot de max. Je ontmoet je reisgenoten op het vliegveld, waar je gezamenlijk je bestemming onthult. De bestemming bevindt zich in ieder geval op één tot zes uur vliegen afstand van Nederland en is geen Londen, Barcelona of Parijs. Groepjes bestaan uit minimaal vier reizigers en vertrekken gegarandeerd. Voor een driedaagse trip betaal je vanaf € 270,- per persoon. Dit is inclusief retourvlucht (met fijne vliegtijden: tussen 8:00 uur en 13:00 uur heen en na 16:00 uur terug), privékamer in goed hotel of hostel in het centrum en ontbijt.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.