Vier water-attracties in Duitsland

Met hulp van het Duitse Verkeersbureau zetten we hier vier verrassende water-attracties in Duitsland voor je op een rij:

1. Bootje varen en fossielen zoeken

Markante rotsformaties en zonnige heides vol jeneverbessen karakteriseren het landschap van het natuurpark Altmühltal. Actieve gezinnen kunnen hier lekker hun gang gaan, of dit nu tijdens een boottochtje op de rivier de Altmühl is of tijdens een fietstocht op de Altmühltal-Radweg, tijdens het klimmen en fossielen verzamelen of tijdens een bezoek aan de oude Romeinen.

2. Verkoeling op een glinsterend meer

Spannende activiteiten in de natuur en eindeloze mogelijkheden voor uitstapjes maken van de prachtige regio rondom de Beierse Chiemsee een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen. Er is voor ieder wat wils: bergbeklimmen, zeilcursussen, rodelen in de zomer of een wandeling naar de bergweides. De allerdappersten kunnen in de ‘Flying Fox’ met grote snelheid het dal in vliegen.

3. Volop natuur met gratis eXtra’s

Of u de natuur nu te voet of op de fiets verkent, de omgeving van Ruhpolding vraagt erom ontdekt te worden. Verwacht glinsterende meren, dichte bossen en bergtoppen die een adembenemend uitzicht bieden. Nog meer avontuur biedt de gratis eXtra-kaart, die toegang biedt tot zwembad, pretpark en kabelbanen. Extra voordeel voor gezinnen met kinderen dus.

4. Speciaal voor kids: Hotel Oberjoch

Het Kinderhotel Oberjoch is een adres voor een vakantie met de kinderen of kleinkinderen: entertainment voor baby’s en kinderen, een speelhal met bioscoop, een kartbaan, ijsbaan en bowlingbaan. Verder zijn er een wellness- en badruimte met 128 meter lange waterglijbaan, drie zwembaden en een apart kinderzwembad te vinden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.