Vrouwen fietsen door Vietnam voor goed doel

In maart en april 2016 houdt Plan Nederland voor het tweede jaar op rij ‘Cycle4Girls‘: een avontuurlijke fietstocht door Noord-Vietnam voor een betere toekomst van meisjes daar. Met Cycle4Girls fiets je met een groep vrouwen ruim 300km door het prachtige landschap van Vietnam. Elke deelnemer zamelt €3.000 euro in voor projecten van Plan, die op een betere toekomst voor meisjes zijn gericht. Tijdens deze avontuurlijke fietstocht worden deze projecten van Plan Nederland in Vietnam bezocht zodat iedereen met eigen ogen kan zien waar het geld naar toe gaat. Tevens zal iedere deelnemer haar sponsormeisje, haar familie en dorpsgenoten ontmoeten. Op 13 oktober 2015 wordt er voor belangstellenden een informatie-avond gehouden.

Vandaag in het nieuws

  • Na een zwangerschap van twaalf maanden is ezel Luna in DierenPark Amersfoort bevallen van haar eerste veulen. [VIDEO]
  • De start-up HelloTrip, met een team van 9 mensen, focust zich op zestig van de meest populaire internationale vluchtroutes vanuit Amsterdam, maar werkt aan een volledige dekking van alle grote Europese steden, heeft een prijs gewonnen.
  • De tocht naar eiland Ameland kan met een technische ingreep 3,5 minuut sneller, kost wel 1,5 miljoen euro.
  • Daisy eindigt haar reis van een jaar door Nederland voor Expedia met een bezoek aan Madurodam.
  • Is het je droom om reisjournalist te worden? Daar is nu ook een cursus voor, kost wel 850 euro.
  • Een tent en slaapzak ineen, kan dat? Ja hoor?
  • En dan nog het verhaal van een 27-jarige Amerikaanse die met de verhuur van haar appartement via AirBnb haar wereldreizen kan financieren.

Als uitsmijter vandaag een prachtige video die de Amerikaanse bioloog Max Seigal maakte toen hij de afgelopen jaren werkte aan verschillende projecten verspreid over de wereld. Daarbij zette hij zijn drone in en dat levert indrukwekkende beelden op.

Around the World in Two Minutes from Max Seigal on Vimeo.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.