Wedstrijd: Win vier weken wildernis

Toe aan een echte winter in een compleet andere wereld? Voigt Travel, een reisorganisatie voor bijzondere belevenissen, organiseert een leuke wedstrijd: Ga met jouw favoriete reisgenoot een maand lang overwinteren in Salla nabij de Russische grens en… beleef de pure wildernis van winters Lapland. Het enige wat er van je wordt gevraagd is om de rendierhouders te helpen en het noorderlicht te observeren. Interesse? Meld je dan nu aan op www.overwintereninlapland.com en upload jouw motivatievideo. Misschien vlieg jij begin januari 2016 naar Fins Lapland.

Salla

Boven de Poolcirkel en nabij de Russische grens ligt in een wonderlijke, witte wereld het dorpje Salla. Dit is Fins Lapland op en top! Hier, in ‘the middle of nowhere’, start je het nieuwe jaar om een maand lang de rendierhouders te helpen met het voederen van de rendieren en… als het éénmaal donker is, het noorderlicht te observeren. De cabin beschikt over een sauna en is voorzien van WiFi. Daarbij ligt er al een voorraadje haardhout en een set langlaufski’s voor je klaar. Upi, een professionele outdoorgids in Salla, zal de overwinteraar met de beste motivatie selecteren.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.